Získejte ZDARMA knihu s 10 užitečnými tipy

Jak vytěžit maximum z Vašich www stránek

Také neustále hledáte cesty, jak rozšiřovat řady spokojených a věrných zákazníků? Jste si vědomi toho, že internet je pro Vás v tomto důležitým komunikačním a prodejním kanálem?

Zanechte nám svou e-mailovou adresu. Přibližně 1x za 14 dní od nás obdržíte novou dávku informací, které Vám budou pomáhat získávat nové zákazníky a porážet na internetu Vaši konkurenci.

Zároveň od nás obdržíte jako dárek PDF knihu plnou zajímavých tipů, které Vám pomohou posunout kvalitu Vašich internetových stránek. Tipy byly vybrány tak, abychom postihli klíčové oblasti, kterým je potřeba věnovat pozornost v procesu od budování internetových stránek až po komunikaci s klienty.

Na stranách 3-6 se dozvíte, jak upravit stránky tak, aby plnily své hlavní účely.

Stránky 7-11 Vám pomohou více porozumět oblasti SEO a zjistíte, že některé služby, za něž dnes platíte SEO agenturám peníze, jednoduše zvládnete sami.

Stránka 14 Vám odkryje tajemství úspěšných e-mailových zpravodajů.


Chci také tuto PDF knihu

O našem blogu

Za pomocí internetových a mobilních technologií pomáháme cestovním kancelářím úspěšně podnikat na internetu - efektivně pracovat, získávat nové klienty, upevňovat loajalitu stávajících, komunikovat s partnery.

Kontakt

STOVKA SOFTWARE, s.r.o.
telefon: 270 004 721
e-mail: info@stovka.cz

Back to Top