Vítáme Vás na našem blogu

Přestože jsou na internetu dnes už takřka všechny firmy, stále je to nástroj plný příležitostí, se kterým se postupně teprve všichni učí efektivně pracovat. Na jednu stranu se zdá, že je to něco jednoduchého – vždyť napsat e-mail či prohlédnout si zajímavé stránky zvládne každý člověk. Na druhou stranu se na nás denně valí mnoho nových informací a mnoho nových možností, jak se dá internet používat.

Příchod internetu do podnikání se dá přirovnat k situaci před více než sto lety, když lidé sesedli z koní a usedli do aut. A ani tehdy to nebylo jednoduché – auto taky dovezlo lidi či náklad z jednoho místa na druhé, ale řídit jej bylo potřeba úplně jinak než taháním za opratě.

Internet přináší neskonalé možnosti, ale zároveň nebezpečné pasti pro neznalé. Ti, co dokázali „osedlat“ internet správným způsobem hned na začátku, mají dnes velký náskok před ostatními, kteří nebyli takovými proroky. Kdo by si před deseti lety například pomyslel, že v roce 2012 bude 89% Čechů hledat dovolenou přes internet nebo že jen 15% lidí v anketách odpovídá, že sáhne i po tištěném katalogu?

Kdo jsme?

Vývoji a marketingu internetových řešení se věnujeme již 16 let. První www stránky pro cestovní kancelář jsme vytvořili v roce 1997. Po celou tu dobu nejen sledujeme všechny nové internetové trendy, možnosti v internetovém podnikání, ale dosáhli jsme i velkých znalostí v oblasti cestovního ruchu, na který se po celou dobu specializujeme. Více o nás najdete zde.

Rozhodli jsme se těchto našich zkušeností využít a podělit se o ně s Vámi v rámci dvou nových projektů, které právě spouštíme.

STOVKA BLOG

Prvním projektem je tento blog, na kterém budeme zveřejňovat naše rady a články na téma úspěšného podnikání na internetu. Najdete zde postupně informace o tom, jak správně navrhnout www stránky, jak přitáhnout návštěvníky, proměnit je na platící klienty a dále si je pomocí internetu udržet. Najdete zde rovněž informace o tom, jaké možnosti internetové reklamy využívat, jaké nejsou pro cestovní ruch vhodné a z jakého důvodu. Nabídneme Vám spoustu dalších informací, o kterých jsme přesvědčeni, že Vám mohou pomoci zkracovat náskok těch před Vámi a zvyšovat náskok před těmi, kteří si ještě v dnešní době neuvědomují, že „být na internetu“ nestačí, ale že je potřeba „být na internetu chytře“.

Tento projekt je na českém internetu zcela jedinečný – existuje spousta blogů, firem, které se zabývají službami zde popisovanými. My se lišíme v tom, že se specializujeme na jeden obor – cestovní ruch. Pokud Vás bolí ucho, necháte se vyšetřit Vaším praktickým lékařem nebo dáte přednost odborníkovi z ušní kliniky?

Budeme také rádi, pokud s námi budete o jednotlivých tématech diskutovat. Tak se vzájemně obohatíme o nové informace. Budeme vědět, které téma Vás dále zajímá. Můžeme tak připravit další článek na aktuální téma.

Jako první ochutnávku toho, co pro Vás chystáme, přijměte naši PDF knihu:

10 TIPŮ JAK VYTĚŽIT MAXIMUM Z VAŠICH WWW STRÁNEK

AtlasCK

Náš druhý projekt je katalog cestovních kanceláří – AtlasCK. AtlasCK je projekt, jehož cílem je být pomocníkem lidem, kteří se rozhodnou jet na dovolenou a chtějí si vybrat cestovní kancelář, u které budou mít jistotu kvality dodávaných služeb a jistotu pojištění proti úpadku.

AtlasCK je zároveň nástrojem pro cestovní kanceláře. Tak jako má být STOVKA BLOG studnicí informací a nápadů, budeme na AtlasCK nabízet cestovním kancelářím praktické služby, které jim budou pomáhat při jejich podnikání. U každé nabízené služby přes portál AtlasCK budeme mít vždy základní variantu služby zdarma, abyste si mohli službu vyzkoušet, případně aby byla přístupná i těm nejmenším cestovním kancelářím.

V tuto chvíli můžete využít dvou služeb:

  • Základní zápis do katalogu: pokud jste ještě neprovedli registraci do katalogu cestovních kanceláří, můžete pokračovat do registrace;
  • Dotazníky spokojenosti klientů: není Vám lhostejné, s jakými pocity se vrací Vaši klienti z dovolené? Potom doporučujeme Dotazníky spokojenosti. Další informace o Dotaznících spokojenosti najdete zde
Petr Slovák

Autor:

Petr Slovák
Petr Slovák podniká v oblasti vývoje a správy internetových řešení již od roku 1997. Baví jej spojovat své znalosti v IT i marketingu do řešení pro klienty. Specializuje se na klienty z řad cestovních kanceláří, ale rád pomáhá na zajímavých e-business projektech i v jiných oborech.

O našem blogu

Za pomocí internetových a mobilních technologií pomáháme cestovním kancelářím úspěšně podnikat na internetu - efektivně pracovat, získávat nové klienty, upevňovat loajalitu stávajících, komunikovat s partnery.

Kontakt

STOVKA SOFTWARE, s.r.o.
telefon: 270 004 721
e-mail: info@stovka.cz

Back to Top