O nás

První www stránky pro cestovní kanceláře jsme vytvořili již v roce 1997. Po celou tu dobu nejen sledujeme všechny nové internetové trendy, možnosti v inernetovém podnikání, ale dosáhli jsme i velkých znalostí v oblasti cestovního ruchu. V našich produktech a službách kloubíme tyto znalosti a vždy při své práci myslíme na to, aby výsledky této práce byly přínosné pro nás i pro Vás – naše klienty, ale také pro Vaše klienty. Naším posláním je hledat cesty, jak pomoci klientům – přinášet jim nové zákazníky, zlepšovat spokojenost stávajících, zvyšovat zisky a snižovat náklady. To vše za pomoci internetu, který neustále přichází s novými možnostmi, jak věci dělat lépe a zajímavěji.

Rezervační systém STOVKA

Pomáháme cestovním kancelářím úspěšně podnikat na internetu. Základem naší nabídky je ekonomický a rezervační systém STOVKA, který slouží k evidenci zájezdů, rezervací, faktur a klientů. Součástí systému mohou být i www stránky, které díky on-line propojení s rezervačním systémem obsahují vždy aktuální informace o cenách, volných kapacitách, umožňují provádět on-line objednávky, on-line platby. Automaticky je možné z rezervačního systému exportovat data v XMSL formátu, odesílat newslettery klientům nebo prodejcům.

Systém pro cestovní kanceláře STOVKA je nabízen formou měsíčního pronájmu. 

STOVKA BLOG

Tento portál, na kterém zveřejňujeme naše rady a články na téma úspěšného podnikání na internetu v oboru cestovního ruchu. Najdete zde postupně informace o tom, jak správně navrhnout www stránky, jak přitáhnout návštěvníky, proměnit je na platící klienty a dále si je pomocí internetu udržet. Najdete zde rovněž informace o tom, jaké možnosti internetové reklamy využívat, jaké nejsou pro cestovní ruch vhodné a z jakého důvodu. 

AtlasCK - Katalog cestovních kanceláří

AtlasCK je projekt, jehož cílem je být pomocníkem lidem, kteří se rozhodnou jet na dovolenou a chtějí si vybrat cestovní kancelář, u které budou mít jistotu kvality dodávaných služeb a jistotu pojištění proti úpadku.

AtlasCK je zároveň nástrojem pro cestovní kanceláře. Takjako má být STOVKA BLOG studnicí informací a nápadů, AtlasCK nabízí cestovním kancelářím praktické služby, které jim pomůžou při jejich podnikání. U každé takové služby vždy existuje varianta, která je ZDARMA. Chceme, aby si každá CK mohla službu vyzkoušet, případně aby služba byla přístupná i těm nejmenším cestovním kancelářím.

O našem blogu

Za pomocí internetových a mobilních technologií pomáháme cestovním kancelářím úspěšně podnikat na internetu - efektivně pracovat, získávat nové klienty, upevňovat loajalitu stávajících, komunikovat s partnery.

Kontakt

STOVKA SOFTWARE, s.r.o.
telefon: 270 004 721
e-mail: info@stovka.cz

Back to Top